Amsterdam Woont en Storm Digital slaan handen ineen

Storm Digital, in nieuws

Storm Digital gaat een mooie samenwerking aan met Amsterdam Woont, een initiatief van het Platform Woonpromotie Amsterdam. De organisatie biedt nieuwbouwaanbod van verschillende partijen aan en zet Amsterdam als metropool op de kaart. Storm Digital gaat samen met Amsterdam Woont de vindbaarheid verhogen en specifiek www.amsterdamwoont.nl beter laten aansluiten op de zoekintentie van de doelgroep. Hiermee wordt gebouwd aan een platform voor de toekomst!

Door te beginnen met zoekmachineoptimalisatie (SEO) zal er, net als met een nieuwbouwwoning, worden gewerkt aan de fundering van Amsterdam Woont als platform. Met content (tekstueel en grafisch) wil de organisatie antwoord geven op brede zoekvragen, om zo de woonconsument in de allereerste fase te bereiken. Door de juiste toepassing van techniek (de bouwstenen van de website), wordt de rode loper voor Google gelegd om alle content op de juiste wijze te indexeren en te waarderen. Amsterdam Woont zal hierdoor moeten uitgroeien tot de nummer 1 authoriteit op het gebied van Nieuwbouw in Amsterdam.

Mark Keuter, E-business: ‘Na jaren groei met het platform liepen tegen onze eigen beperkingen in kennis en capaciteit aan om de vindbaarheid verder te vergroten. Met Storm Digital zetten we nu de volgende stap, zodat de woonconsument in regio Amsterdam die op zoek is naar een nieuwbouwhuis ons zo snel mogelijk weet te vinden’.

 

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Gerelateerde blogs

in nieuws

Hij is uit: De Customer Journey in kaart in 60 minuten

Storm Digital

Hij is uit! Het nieuwste boek van onze consultant Bart van der Kooi. In ‘De Customer Journey in kaart’ in 60 minuten’ verschaft hij een kompas om de complete klantreis voor je eigen organisatie in kaart te brengen. In het boek legt Bart de reis van de doelgroep uit aan de hand van tien fasen. […]

Lees verder
in nieuws

5 redenen waarom een hackathon zo fantastisch is

Nynke Feenstra

Hackathons zijn fantastisch! De impact is groots. En daarom organiseert Storm Digital vandaag alweer haar tweede Hackathon. Zojuist is het startsignaal hiervoor afgegeven. Zeven verschillende teams werken in 24 uur een ronkende case uit waarbij de verschillende disciplines vanuit data, techniek, content en campagne management samenkomen. Executiekracht = strategisch succes In praktijk komt het veel voor; […]

Lees verder