Uitdaging van Dremel

Met zoveel verschillende landen die het merk Dremel voeren, is het essentieel om een overkoepelende cross channel strategie te hebben. Storm Digital is gevraagd om deze samen met Dremel te ontwerpen en uit te rollen in de landen.

Aan deze case werkten deze Stormvogels mee

 • Sander Verkaik

  Sander Verkaik

 • Bregita Postema

  Bregita Postema

 • Roy Nieboer

  Roy Nieboer

 • Rick Venema

  Rick Venema

 • Fopke Drijfholt

  Fopke Drijfholt

Onze aanpak

 • Cross Channel Strategie

  In samenwerking met Dremel is een visie gevormd over hun digital marketing, waarbij de vijf belangrijkste focuslanden als uitgangspunt zijn genomen.

  Het internationale karakter van Dremel betekent dat de bijbehorende strategie vervolgens vertaald is naar de verschillende landen en culturen. In een internationale meeting is de strategie verder toegelicht. Vanuit Storm Digital is er vanuit verschillende disciplines meegewerkt aan deze strategie.

  De Cross Channel Strategie bevat onder andere: * Digitale trends vertaald in concrete aanbevelingen. * Een onderverdeling in Paid, Owned en Earned Media. * KPI’s en doelstellingen per medium. * Activiteiten en te ondernemen acties om de KPI’s te bereiken. * Concrete doorvertaling voor de verschillende landen.

#
#
#
#

Storm Digital reageert snel en is pro-actief. Ze hebben ons aan de hand genomen met het opstellen en uitrollen van de strategie. Kundig, up to date en bovendien fijne mensen.

Marieke NooijenBrand & communication associate bij Dremel Europe

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Ook toffe dingen doen?

Word een Stormvogel en bouw mee aan gave cases voor gave bedrijven!

Bekijk vacatures