34% meer leads met de inzet van Smartdisplay – Natuurmonumenten

 • 34Meer conversies

Storm Digital werkt al een tijdje aan leadwerving voor Natuurmonumenten. Waarbij er onlangs een nieuwe actie werd ingezet. Men krijgt een incentive thuisgestuurd, maar hier moet men wel zijn of haar telefoonnummer voor achterlaten.

Aan Storm Digital de uitdaging om meer leads te werven tegen een CPA van maximaal €3,-. Kortom, het volume verhogen om uiteindelijk meer leads te werven binnen de huidige campagne.

Aan deze case werkten deze Stormvogels mee

 • Ger Veldkamp

  Ger Veldkamp

Onze aanpak

 • Display Advertising

  Met het gebruik van de bètaversie ‘Smartdisplay’ bij Google, konden we hier goed op inspelen. Hierbij kan er in een campagne afgerekend worden op een vooraf ingestelde CPA. Daarnaast wordt er in de campagne gebruik gemaakt van responsive ads, waarbij Google zelf de ad samenstelt op basis van de aangeleverde onderdelen. Diverse call to actions, images en persuasieve teksten. Uit deze onderdelen creëert Google zelf de meest effectieve banner uiting.

  Tot slot speelt het algoritme in de campagne een belangrijke rol. Deze zoekt op basis van de pixel en behavior van eerder geconverteerden naar nieuwe leads. De ad samenstelling wordt daarbij automatisch geoptimaliseerd.

  Met toevoeging van Smartdisplay aan de bestaande campagne van Natuurmonumenten hebben we in een maand tijd 34% meer leads kunnen werven. In absolute aantallen hebben we het over 320 leads extra per maand. Smartdisplay was daarmee een effectieve manier om meer leads te genereren en de CPA te behalen.

#
#
#
#

Ik ben trots op de resultaten die we gezamenlijk hebben behaald met Storm Digital. Natuurmonumenten werkt graag mee aan vernieuwing binnen Digital Marketing'.

John SchoutenCampagnespecialist Natuurmonumenten

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Ook toffe dingen doen?

Word een Stormvogel en bouw mee aan gave cases voor gave bedrijven!

Bekijk vacatures