Dare – Do – Drive

strategisch succes met executiekracht

Meld je nu aan!
  • 31oktober 2017
  • 13.30 - 17.00uur
  • C. Amsterdam (route)

In onze dagelijkse activiteiten passen we bij Storm Digital continu de nieuwste ontwikkelingen toe op het vlak van tech, data, marketing en content. Dat doen we niet door er uren over te l*llen, maar vooral door te doén. In een wereld waar strategisch succes wordt bepaald door executiekracht, zorgen we met korte groeispurts (sommigen noemen die hacks) voor vooruitgang. Strategie staat daarmee steeds meer gelijk aan executie.

En hier nemen we jou, als klant van Storm Digital, graag in mee. Wij verwelkomen je graag bij de volgende editie van ‘Inspire by Storm’. Binnen het thema ‘Dare – Do – Drive’ praten we je bij over de volgende stappen op het gebied van digital marketing en de manier waarop jij je organisatie, op korte termijn, verder kunt laten groeien!

  • We hebben allereerst Nick Botter uitgenodigd. Nick was voorheen Head of Marketing Technology bij Suitsupply en is tegenwoordig Director of Retail Industry Solutions EMEA bij Salesforce. Hij vertelt je waarom marketing tech de noodzakelijke drijfveer voor groei is. En vooral, hoe je de organisatie hierin mee krijgt.
  • In het tweede onderdeel gaan we actief de discussie met elkaar aan. We introduceren het onderdeel ‘Hot or Not’. Vijf consultants van Storm Digital gaan in een korte presentatie in op trends/ontwikkelingen/kansen van dit moment. Is het een hype of helpt dit jouw organisatie inderdaad naar de volgende fase?
  • En dan tot slot, Dare – Do – Drive. Zo werken we bij Storm! De inhoud doorzetten in executie. Een perfect voorbeeld is de Storm Hackathon die elk kwartaal plaatsvindt. In teams keihard werken aan een klantoplossing: ellenlange processen doorbreken en in no time resultaat boeken. Wat het resultaat is van 24 uur tech, data, content en programmatic marketing? Alle ins & outs van de winnende Hackathon case worden gedeeld tijdens Inspire.

Kortom, geen taaie, droge stof. Maar  verhalen waar je enthousiast van wordt en morgen nog mee aan de slag kunt!

Meld je nu gratis aan