Wij werken met hands-on en klantgerichte teams die schaalbaar en efficiënt te werk gaan om jouw operatie uit te voeren. Het collecteren van data, het opzetten van data-science modellen, het opzetten- en draaien van digital marketing campagnes en het uitvoeren van significante testen. Executie in een strategisch kader, noemen we dat.

Operationele werkzaamheden

Digital Marketing Operations

Met onze teams in Amsterdam en Groningen zijn we regelmatig bij de klant op locatie te vinden. Wanneer jouw organisatie behoefte heeft aan het uitbesteden van de digital marketing operatie, kunnen wij jou daarbij helpen. Vanuit de gezamenlijke strategie en de tactieken voeren wij de juiste werkzaamheden uit. En altijd met de focus op schaalbaarheid en efficiëntie. We automatiseren repetitieve en handmatige werkzaamheden middels onze slimme tools zodat we ons uiteindelijk kunnen focussen op waar het echt om draait: waarde brengen voor jouw organisatie.

Operationele werkzaamheden kunnen uiteenlopend zijn: het opzetten van campagnes, de dagelijkse rapportage, campagne tagging of het doorlopen van Analytics tooling. We kunnen ons goed voorstellen dat jij dit graag intern belegd. Daarom geven we ook regelmatig trainingen aan onze klanten om hen te onboarden deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Met onze flexibele dienstverlening kun je alle kanten op!

KLM creatives

90% minder set-up tijd door onze tool ZeroClick

Bekijk case