Flexibel als het moet, standvastig waar nodig. Dat betekent dat we onze grote executie kracht borgen in een strategisch kader, maar vooral dat we onze aanpak passend maken op jouw behoeftes. We bepalen samen welke tactieken er nodig zijn om ons gezamenlijk doel te behalen. 

Pressure Cooker

Digital Marketing Tactics

Middels verschillende tactieken creëren we een innovatieve en datagedreven aanpak die we vervolgens vertalen naar marketing activatie en marketing automation use cases die kunnen worden ingezet op de verschillende digital marketing platformen. 

Onze Pressure Cookers worden ingezet om uiteindelijk verschillende use-cases op te zetten die gaan bijdragen aan de volwassenheid van digital marketing binnen jouw organisatie. In een korte tijd, met een hoog executielevel realiseren we sprints waar normaal een aantal weken voor nodig zijn. 

Daarnaast is het opstellen van een Testing Pool een belangrijk onderdeel van ons werk. Door het blijven testen van de Digital Marketing opzet valideren we aannames en zorgen we voor de meest efficiënte en best presterende inzet.