Niet wij op 1, maar jij op 1

Storm Digital

Storm Digital in algemeen | nieuws

GROOTS GEWORDEN DOOR PERSOONLIJK TE BLIJVEN

Yeah! 5 sterren voor Storm bij het uitkomen van de Emerce100. Een score waar we enorm trots op zijn. Dit jaar misschien wel meer dan ooit. Wie Storm al een tijdje kent, weet dat ‘persoonlijk zijn en blijven’ bij ons voorop staat. In onze campagnes, maar ook in de manier waarop we met onze relaties communiceren. Niet wij op 1, maar jij op 1, zeg maar ;-). Dat dit met deze score wordt beaamd door alle beslissers en beïnvloeders uit het werkveld, is daarmee des te waardevoller.

Storm Digital is sinds maart onderdeel van Accenture Interactive. En dat is niet voor niks. Accenture Interactive helpt klanten bij het creëren van de beste klantervaringen gedurende het hele traject van de klant. De scherpe lezer ziet dat we met Accenture Interactive beloond zijn met maar liefst 24 sterren! Lekker bescheiden, durven we daarmee wel te zeggen dat we daarmee het beste en meest veelzijdige experience agency van Nederland zijn.

Met specialismen op het gebied van merkstrategie & campagne, digitale strategie en consulting, digitale marketing & advertising, mobile solutions, Ecommerce platforms en digitale technologie, hebben we werkelijk alles in huis wat een chief marketing officer nodig heeft om meer dan goede persoonlijke merk ervaringen op te bouwen.

Ron Vrijmoet (CEO Accenture Interactive) werd door Emerce100 geïnterviewd over alle ontwikkelingen binnen Accenture Interactive. Hij licht toe hoe wij het gat tussen merkbelofte en merkervaring verder gaan dichten. Lees het hele interview op Cstories.nl.

Enthousiast geworden? Meer weten over onze werkwijze? Klik hier of neem direct contact met ons op.

Word jij wel heel enthousiast van dit niveau? Wil jij ook graag een bijdrage leveren aan perfecte customer experiences? Bekijk onze vacaturesite!

Gerelateerde blogs

in nieuws

Storm Digital is Digitaal Bureau van het Jaar 2020!

Storm Digital

Storm Digital

Donderdag 2 juli vonden de MWG AMMA Awards plaats. In een digitaal geprojecteerde Gashouder belden maar liefst 400.000 mensen in om te kijken naar een van de belangrijkste media awards van Nederland. Storm Digital | Part of Accenture Interactive wist hierbij de felbegeerde titel Digitaal Bureau van het Jaar binnen te slepen. Een kroon op […]

Lees verder
in algemeen | events

Social Deep Dive

Storm Digital

Storm Digital

Wat was het gisteren, dinsdag 9 april, een mooie dag! Niet alleen mochten we onszelf terug zien in de Emerce100 lijst, ook hadden we in de middag ons terugkerend klantevent ‘Inspire by Storm’. Dit keer volledig in het teken van alle ins en outs op het gebied van Social Media Advertising. Met drie sprekers vanuit […]

Lees verder
in nieuws

Accenture Interactive breidt digital marketing services uit met overname Nederlandse Storm Digital

Storm Digital

Storm Digital

Nieuwe stap in programmatic advertising in Nederland; schaalvergroting in Europa Amsterdam, 15 maart 2019 – Accenture (NYSE: ACN) heeft Storm Digital overgenomen, een full-service digital marketingbureau gespecialiseerd in social-, programmatic en search advertising diensten. De diensten van het bureau transformeren de klantervaring met strategische, technologische, analytische en creatieve oplossingen in het marketing domein. De overname […]

Lees verder