Emerce100: verkozen tot de TOP van digital marketing bureaus in Nederland

Nynke Feenstra, in nieuws

En daar zijn we een partijtje trots op. Deze Emerce100 lijst wordt immers samengesteld op basis van stemmen van professionals in ons vakgebied.

Wellicht is het je al opgevallen… maar vanaf heden noemen we onszelf growth marketing agency. Misschien wel de meest gebruikte term van 2017 so far. Je zou het een mode term kunnen noemen. Maar wat ons betreft niet. De exacte betekenis ervan is ook helemaal niet zo interessant. Waar het voor staat, echter des te belangrijker!

De volgende stappen binnen digital marketing! Groeien door haarscherp inzicht te hebben in elke fase van je gebruiker. En dit extreem goed doorvoeren, met de inzet van alle relevante digital marketing aspecten.

Daar staan wij voor! En daarom blijven wij onszelf keihard uitdagen om ook volgend jaar weer in de top van digital marketing bureaus te verschijnen!

It’s our business to improve yours!

Gerelateerde blogs

in geen onderdeel van een categorie | nieuws

Adobe Max 2017 – Het verslag

Niek Roemahlang

Verslag van The Creativity Conference Leestijd: 3 minuten. Afgelopen maand waren we aanwezig bij hét event voor alle creatievelingen vanuit de hele wereld; Adobe Max in the Venetian in Las Vegas. De opening was big. Maar liefst 12.000 designers, art-directors, fotografen, videografen én een nuchtere Groninger kwamen bijeen om kennis op te doen en te […]

Lees verder
in nieuws

Storm Digital start Vision API met CLUSE

Nynke Feenstra

Storm Digital & horloge- en sieraden merk CLUSE slaan de handen ineen om samen te werken aan slimme Image Content Analysis passend bij de digitale doelstellingen van het merk. Door middel van een analyse op basis van machine learning is onderzoek gedaan naar de visuals/ads van CLUSE om vast te stellen welke elementen het best […]

Lees verder