Emerce100: verkozen tot de TOP van digital marketing bureaus in Nederland

Nynke Feenstra, in nieuws

En daar zijn we een partijtje trots op. Deze Emerce100 lijst wordt immers samengesteld op basis van stemmen van professionals in ons vakgebied.

Wellicht is het je al opgevallen… maar vanaf heden noemen we onszelf growth marketing agency. Misschien wel de meest gebruikte term van 2017 so far. Je zou het een mode term kunnen noemen. Maar wat ons betreft niet. De exacte betekenis ervan is ook helemaal niet zo interessant. Waar het voor staat, echter des te belangrijker!

De volgende stappen binnen digital marketing! Groeien door haarscherp inzicht te hebben in elke fase van je gebruiker. En dit extreem goed doorvoeren, met de inzet van alle relevante digital marketing aspecten.

Daar staan wij voor! En daarom blijven wij onszelf keihard uitdagen om ook volgend jaar weer in de top van digital marketing bureaus te verschijnen!

It’s our business to improve yours!

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Gerelateerde blogs

in nieuws

Hij is uit: De Customer Journey in kaart in 60 minuten

Storm Digital

Hij is uit! Het nieuwste boek van onze consultant Bart van der Kooi. In ‘De Customer Journey in kaart’ in 60 minuten’ verschaft hij een kompas om de complete klantreis voor je eigen organisatie in kaart te brengen. In het boek legt Bart de reis van de doelgroep uit aan de hand van tien fasen. […]

Lees verder
in nieuws

5 redenen waarom een hackathon zo fantastisch is

Nynke Feenstra

Hackathons zijn fantastisch! De impact is groots. En daarom organiseert Storm Digital vandaag alweer haar tweede Hackathon. Zojuist is het startsignaal hiervoor afgegeven. Zeven verschillende teams werken in 24 uur een ronkende case uit waarbij de verschillende disciplines vanuit data, techniek, content en campagne management samenkomen. Executiekracht = strategisch succes In praktijk komt het veel voor; […]

Lees verder