Even voorstellen… onze nieuwe COO Vivian Sweep

Storm Digital, in nieuws

Per 1 september is Vivian Sweep gestart als COO bij Storm Digital. Ze wordt verantwoordelijk voor HRM, recruitment, opleidingen en trainingen van de werknemers. Aan haar de taak om een omgeving te creëren waarin mensen op hun best functioneren, waardoor talent optimaal wordt benut en ontwikkeld.

Vivian was hiervoor HR Business Partner EMEA bij Atlassian, een software bedrijf met 2000 werknemers wereldwijd. Met Atlassian won ze de Award ‘Best Place to Work 2016’. Met haar jarenlange ervaring binnen internationale HR weet ze daarmee hoe ze de juiste werkomgeving kan neerzetten.

Focus is voor mij altijd geweest om mensen te zien groeien en een vertrouwde omgeving te bieden. Een werkplek die voelt als familie. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit bij Storm zal gaan vinden”, aldus Vivian Sweep.

Viktor van der Wijk, CEO Storm Digital, over de komst van Vivian: “Goede mensen zijn schaars en daar moet je zuinig op zijn. Een fijne omgeving met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en inhoud is daarbij essentieel. Dat willen we nog beter neerzetten als Storm en dat gaat Vivian doen. Vivian past bij Storm en ik ben ontzettend blij met haar komst.”

Sharing is caringShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Gerelateerde blogs

in algemeen | content marketing | nieuws | sea | seo

Storm Digital represent bij Friends of Search

Nynke Feenstra

De search consultants Bart Santing & Sander Verkaik waren gisteren aanwezig bij het Friends of Search congres in Amsterdam. In deze blog nemen ze je mee in de highlights van dit event. SEO Tijdens het congres zijn vele verschillende onderwerpen de revu gepasseerd. Er was een zaal specifiek gericht op SEO. Redelijk veel onderwerpen die […]

Lees verder
in nieuws

Succesvolle samenwerking met KLM wordt voortgezet

Storm Digital

Storm Digital verlengt het partnership met KLM met betrekking tot zowel Display als Facebook marketing voor de komende twee jaar. Al sinds lange tijd ondersteunt Storm Digital KLM bij haar internationale campagne management via programmatic en social media marketing. Onlangs is hier ook het management van online video inzet bijgekomen. Storm Digital zet samen met […]

Lees verder