Storm Digital kantoor

Het verhaal van Storm

Wij helpen (inter)nationale organisaties bij het ontwerpen, creëren en uitvoeren van digital experiences die duurzame groei voor klanten mogelijk maakt én het leven van mensen beter, productiever en zinvoller. 

Flexibel als het moet, standvastig waar nodig. Dat betekent dat we onze grote executiekracht borgen in een strategisch kader. Maar vooral dat we onze aanpak passend maken. Gelukkig hebben we een breed palet aan methodes die werken én schaalbaar zijn. Stuk voor stuk methodes die simpelweg werken. Waarmee we zaken gedaan krijgen. 

Sinds de fusering van StormMC (gestart in 2006) en Storm Insights in 2016 is Storm Digital een feit. Sindsdien zijn we een strategisch full service marketing bureau met bewezen successen in zowel performance als branding marketing. Sinds 2019 zijn we onderdeel van Accenture Interactive. Dit stelt ons in staat end-to-end digital marketing oplossingen aan te bieden aan onze klanten. Ons team bestaat uit 90 enthousiaste Stormvogels die zich bevinden in Amsterdam en Groningen. 

Storm Digital Team

Stormvogels

90 enthousiaste Stormvogels met een nuchtere en specialistische blik!

ONTMOET HET TEAM

Onderdeel van Accenture Interactive

Standing on the shoulders of a giant. We staan niet alleen, maar omringd door een grote familie. En dat helpt. Dat biedt ons verbredende expertise en verdiepende kennis. En niet onbelangrijk: mensen, tijd en ervaring.

En dus krijgen we dingen sneller gedaan. Breaking through op hoog tempo. Versnellen en opschalen is nog makkelijker. Zo combineren we onze wendbaarheid van een digital agency met een solide thuisbasis.

Wij werken o.a. voor