Storm Digital aan de slag voor Opwaarderen.nl

Storm Digital, in nieuws

Met veel trots kunnen we vertellen dat we een nieuwe samenwerking aangaan met een toonaangevende partij in de B2C markt van digitale producten in Nederland, Alphacomm Digital Commerce. Waarbij we specifiek aan de slag gaan voor Opwaarderen.nl en deze samenwerking verder internationaal uitrollen naar vier landen.

Opwaarderen.nl is het eerste merk van Alphacomm Digital Commerce dat 17 jaar geleden in Nederland is gelanceerd. Het bedrijf heeft door de jaren heen waardevolle partnerships opgebouwd en haar productportfolio uitgebreid. Ooit begonnen met de verkoop van beltegoed en uitgegroeid tot een online verkooppunt voor game en giftcards. Storm Digital gaat aan de slag met de automatisering van SEA. Hieronder vallen onder andere specifieke scripts om het handmatig dagelijkse werk te reduceren en een tailormade bidding script.

“Storm denkt mee en zag onze behoefte naar automatisering voor onze SEA campagne van Opwaarderen.nl. Waardoor we een slag slaan in efficiëntie!” , aldus Dennis van Gelder, senior marketeer Alphacomm Digital Commerce.

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Gerelateerde blogs

in nieuws

Amsterdam Woont en Storm Digital slaan handen ineen

Storm Digital

Storm Digital gaat een mooie samenwerking aan met Amsterdam Woont, een initiatief van het Platform Woonpromotie Amsterdam. De organisatie biedt nieuwbouwaanbod van verschillende partijen aan en zet Amsterdam als metropool op de kaart. Storm Digital gaat samen met Amsterdam Woont de vindbaarheid verhogen en specifiek www.amsterdamwoont.nl beter laten aansluiten op de zoekintentie van de doelgroep. […]

Lees verder
in nieuws | social media

Facebook Aviation Summit: dit viel ons op!

Storm Digital

Hoe zouden airlines hun data- en marketing solutions in moeten zetten ter verbetering van de ROI? Kan customer service geautomatiseerd worden met behulp van AI-oplossingen? Blijft creativiteit dé key influencer in brand marketing voor de verkoop van vliegtickets? Facebook organiseerde vorige week de ‘Aviation Summit’, waarin deze vraagstukken onder de loep werden genomen. Wij waren […]

Lees verder