Storm Digital biedt een jaar lang gratis Google Analytics trainingen aan voor Salesforce Marketing Cloud specialisten.

Nynke Feenstra, in geen onderdeel van een categorie

Vannacht is, tijdens Dreamforce, het jaarlijkse congres van Salesforce, aangekondigd dat Google en Salesforce een verregaand partnership aangaan. Dit betekent dat twee van de vijf grootste tech partijen wereldwijd samen gaan optrekken en dat is groot nieuws! Hierbij worden krachten gebundeld op het hoogste niveau en dat is nog niet eerder gebeurd.

Los van het feit dat ze verdere integratie gaan neerzetten tussen de Salesforce diensten en Google G Suite, gaan ook (Salesforce) Marketing Cloud en Google 360 Analytics worden gecombineerd. Hier liggen de echte kansen voor alle digital marketeers, data analysts en CRM marketeers!

De strategische deal tussen de tools van beide partijen gaat het gemakkelijker maken om relevante data te integreren. Binnen de Marketing Cloud kan met behulp van Google Analytics een doelgroep worden vastgesteld, waarna dit publiek kan worden aangesproken via de verschillende marketing campagnes op mail of mobiel. Relevante klantinformatie kan op het juiste moment geleverd worden aan het grootste CRM platform wereldwijd. Of dat nu iemand is die een email opent, iemand die een website bezoekt, op een advertentie klikt of zoekt op Google. De activatie van 1st party data komt hiermee in een versnelling. Tevens vindt beheer van audiences meer centraal en consistent plaats, waardoor beter kan worden voldaan aan wettelijke vereisten zoals de GDPR.

Growth Marketing Agency Storm Digital biedt Salesforce Marketing Cloud specialisten de mogelijkheid om direct op deze kans in te spelen. Zij zullen het komende jaar gratis GA trainingen verzorgen aan specialisten die momenteel al werken met de Marketing Cloud modules van Salesforce. Storm Digital zal hierbij samenwerken met How & Knower. How & Knower is specialist in digital marketing opleidingen en door Emerce verkozen tot beste opleider van Nederland.

Deze kans niet missen? Je kunt je hier inschrijven voor de trainingen.

 

Gerelateerde blogs

in geen onderdeel van een categorie | nieuws

Adobe Max 2017 – Het verslag

Storm Digital

Verslag van The Creativity Conference Leestijd: 3 minuten. Afgelopen maand waren we aanwezig bij hét event voor alle creatievelingen vanuit de hele wereld; Adobe Max in the Venetian in Las Vegas. De opening was big. Maar liefst 12.000 designers, art-directors, fotografen, videografen én een nuchtere Groninger kwamen bijeen om kennis op te doen en te […]

Lees verder
in algemeen | digital strategy | geen onderdeel van een categorie

Is jouw bedrijf al ingesteld op programmatic werken?

Nynke Feenstra

Dit artikel verscheen ook op Marketingfacts Het tij lijkt te keren Er wordt binnen het vakgebied van marketing al jaren over automatiseren gesproken, maar in praktijk is er in de afgelopen 5 jaar nog niet veel schokkends gebeurd. Men moet nog steeds honderden creaties inboeken in een systeem. En om alles goed te meten, moeten […]

Lees verder