Digitaal bureau van het jaar
  • 8 september 2020
  • Door Eva Schoon
  • In Nieuws

Donderdag 2 juli vonden de MWG AMMA Awards plaats. In een digitaal geprojecteerde Gashouder belden maar liefst 400.000 mensen in om te kijken naar een van de belangrijkste media awards van Nederland. Storm Digital | Part of Accenture Interactive wist hierbij de felbegeerde titel Digitaal Bureau van het Jaar binnen te slepen. Een kroon op het harde werk van afgelopen jaar, waar we ontzettend trots op zijn!

Het jurycommentaar klonk als volgt: “De jury ziet Storm Digital als de challenger. Dit zit in hun DNA. Net zoals de winnaarsmentaliteit. Geheel op eigen kracht, ambitie, visie en de wil om te winnen, gedragen ze zich als leider en dienen ze als voorbeeld voor velen”.

Viktor van der Wijk, Managing Director bij Storm Digital is ontzettend trots op zijn team. “Marketing gaat over alle dingen waarin Storm Digital en Accenture Interactive al voor jaren in uitblinken. Het winnen van deze Digitaal Bureau van het Jaar award betekent voor mij dat de Nederlandse Marketing en Advertising industrie dit erkennen. We hebben hier heel hard voor gewerkt en ik voel me gezegend met zo’n toegewijd en geweldig team.” 

Wij willen al onze klanten en partners bedanken voor het vertrouwen!