Werkwijze

Om vooruit te komen in het huidige digitale tijdperk, moet je een aantal onderdelen op orde hebben. Wij noemen dit zelf graag Storm Style.

Storm Style

Als marketeer ben je er op gefocust om jouw publiek geïnteresseerd te krijgen in je product en/of dienst. De manier waarop is echter wezenlijk aan het veranderen. Marketing is digital first geworden. Wij zijn ervan overtuigd dat dit alleen kan wanneer techniek, data, campagnes en creatie samenkomen.

De strategische doelen en groei kpi’s van jouw organisatie vormen hierbij altijd de kern. Growth marketing richt zich daarbij op het realiseren van groei buiten de traditionele silo’s van marketing om. De kracht zit in de combinatie van alle vier de elementen. Voor de gehele marketingstrategie, maar ook binnen die ene specifieke campagne.

Dat is waar wij als organisatie voor staan. Daar helpen wij jou bij!

Collect by Storm

Verzamel en organiseer alle relevante data

Diensten

Analyse by Storm

Ken je publiek en zijn voorkeuren

Diensten

Engage by Storm

Zorg dat je campagnes het waard zijn om te delen

Diensten

Campaigns by Storm

Bereik je publiek met de inzet van de juiste marketing platforms

Diensten
Icon Storm Digital

Your business objects,
the key for our cooperation

Hoe jouw growth marketing strategy eruit ziet?

Neem contact met ons op!

Storm werkt vanuit een lange termijn partnership en laat klanten groeien door de inzet op álle relevante digital marketing aspecten. We pionieren, denken onafhankelijk en helpen klanten met onze haarscherpe kennis en executie kracht.

Viktor van der WijkCEO Storm Digital

Wij werken o.a. voor: