Affiliate marketing

Affiliate marketing: een performance kanaal pur sang!

Affiliate marketing is een vorm van digital marketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd.

De inzet van affiliate marketing biedt toegang tot een grote poule aan potentiële partners met één gemeenschappelijk doel: het genereren van online transacties. Doordat deze partners worden beloond per gegenereerde transactie, is affiliate marketing een performance kanaal in de meest pure zin van het woord.

Onze visie: samenwerken leidt tot resultaat

Door een proactieve houding aan te nemen in de samenwerking met de adverteerder én publishers wordt continu gewerkt aan de performance van het affiliateprogramma.

Affiliate marketing kenmerkt zich door deze intensieve samenwerking tussen de adverteerder en de verschillende partners. Hierbij faciliteert de adverteerder zijn partners zo goed mogelijk in het behalen van sales en leads. Door in te spelen op de specifieke karakteristieken van elke partner, ontstaat een unieke synergie. Deze synergie leidt tot een grotere digital exposure en betere online resultaten.

In de groeiende synergie tussen kanalen kan ook de samenwerking met andere kanalen worden gezocht. Kanalen als email of display marketing werken goed samen om de performance van het affiliateprogramma te vergroten.

Aanpak

In de opstartfase van de campagne helpen wij bij het inrichten van de juiste randvoorwaarden van een goed affiliate programma. Gedurende het programma sturen onze consultants bij waar nodig, communiceren we intensief met alle betrokken partners, publishers en zoeken we proactief naar groeimogelijkheden.

Storm Digital heeft een bewezen track-record als het gaat om het behalen van resultaten met affiliate marketing. In de afgelopen jaren zijn we betrokken geweest bij de opbouw en uitbouw van partnerprogramma’s van onder meer A-mac, Burgers Zoo, BLG, Energie Direct, Centraal Beheer Achmea, Univé, Wereld Natuur fonds en Nationale Nederlanden. Niet voor niets vielen we direct in de prijzen bij de eerste en tweede editie van de Affiliate Awards.

Affiliate Marketing staat voor:
– Affiliate marketing van hoog niveau
– Focus op groeimogelijkheden
– Ruime ervaring in vele partnerprogramma’s
– Prijswinnende aanpak
– Proactieve houding

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: