Affiliate marketing

Affiliate marketing: een performance kanaal pur sang!

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd.

De inzet van affiliate marketing biedt toegang tot een grote poule aan potentiële partners met één gemeenschappelijk doel: het genereren van online transacties. Doordat deze partners worden beloond per gegenereerde transactie, is affiliate marketing een performancekanaal in de meest pure zin van het woord.

Samenwerken leidt tot resultaat

Affiliate marketing kenmerkt zich door een intensieve samenwerking tussen de adverteerder en de verschillende partners. Hierbij faciliteert de adverteerder zijn partners zo goed mogelijk in het behalen van sales en leads. Door in te spelen op de specifieke karakteristieken van elke partner, ontstaat een unieke synergie. Deze synergie leidt tot een grotere online exposure en betere online resultaten.

Adverteerder en partners samenbrengen en begeleiden

De consultants van Storm Digial helpen organisaties bij het bepalen van de juiste randvoorwaarden voor de start van een goed partnerprogramma. Gedurende het programma sturen onze consultants bij waar nodig, communiceren ze intensief met partner en adverteerder en zoeken ze proactief naar groeimogelijkheden.

Kies Storm Digital voor uw affiliate marketing

Storm Digital heeft een bewezen track-record als het gaat om het behalen van resultaten met affiliate marketing. In de afgelopen jaren zijn we betrokken geweest bij de opbouw en uitbouw van partnerprogramma’s van onder meer A-mac, Burgers Zoo, BLG, Energie Direct, Centraal Beheer Achmea, Univé, Wereld Natuurfonds en Nationale Nederlanden. Niet voor niets vielen we direct in de prijzen bij de eerste en tweede editie van de Affiliate Awards.

Bijkomstigheden

Tevens is Storm Digital eigenaar van het prestigieuze Affiliateforum.nl. Al jaren een begrip in de affiliate wereld. Middels dit forum brengen we alle betrokken bij elkaar middels een actieve communicatie. Ook het hoofdstuk affiliate marketing in het Basisboek Online Marketing is geschreven door Storm Digital

Affiliate Marketing staat voor:

  • Bewezen staat van dienst
  • Focus op groeimogelijkheden
  • Ruime ervaring in partnerprogramma’s
  • Prijswinnende aanpak
  • Hoog kennisniveau
Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: