Content Marketing

Vertel je verhaal en verleid je doelgroep.

Content Marketing is een veelgehoord begrip en een veel gevraagde dienst op dit moment. Met kwalitatieve en relevante content je doelgroep bereiken, behouden en aan je binden, dat is wat het ideale plaatje vertelt. Content Marketing is niet alleen tekst en beeld op je website, een interessant blog artikel of een goede Facebook post. Het is een samenspel van vele kanalen en middelen waarmee je je doelgroep op het juiste moment, via het juiste kanaal en op de juiste manier wil bereiken. Denk daarbij ook aan SEO, Advertising, E-mail en PR. Content Marketing kan gezien worden als maizena, het is de allesbinder van digital marketing. Het zorgt ervoor dat alle facetten van jouw digitale strategie met elkaar verbonden zijn.

Onze visie: Van brand story naar audiences

Content Marketing begint bij het neerzetten van een propositie, het kiezen van de gewenste tone of voice, het vaststellen van merkwaarden en het vertellen van jouw verhaal. Wat wil je vertellen en aan wie? Op welke manier ga je jouw brand story neerzetten? Daar helpen wij je graag mee.

Hoe krijg je je content bij je doelgroep(en)? En hoe zorg je ervoor dat deze relevant is? Samen met jou brengen we in kaart waar de doelgroep zich beweegt, waar zij mee bezig is en op welke momenten je relevant kan zijn. Het gaat om content creëren die relevant is, interessant is, helpt en verbindt.

We adviseren op strategisch niveau én helpen bij de uitvoering, creatie, het bereiken van de doelgroep en het meten van het succes

De Content Marketing Roadmap

We kunnen je op veel manieren ondersteunen. Gezien het brede karakter van Content Marketing starten wij vaak vanuit een roadmap, maar kunnen ook helpen bij de aparte onderdelen van Content Marketing. Waar bestaat de roadmap uit?

 • Content Marketing Workshop
  Tijdens een interactieve workshop met theorie en opdrachten worden doelgroepen geformuleerd, thema’s ontwikkeld, onderwerpen bedacht en kanalen gekozen. Samen met een divers deelnemersveld, uit alle geledingen van de organisatie, gaan we op een creatieve wijze nadenken over content-items en uitingen.
 • Content Marketing Strategie
  Op basis van de workshop werken de content marketing experts van Storm Digital een complete strategie uit, waarin wij de doelgroepen, kanalen, middelen, content vormen, thema’s en KPI’s definiëren. Kortom, een doordachte en samenvattend overzicht van de workshop, maar ook de eerste stappen van de routekaart die we nodig hebben in het vervolg van onze reis.
 • Content Marketing Kalender
  Na de strategie wilen we aan de slag. Met behulp van een Content Kalender wordt alles overzichtelijk, tastbaar en concreet. We ontwikkelen deze kalender op basis van thema’s of de customer journey, maar inventariseren ook in samenwerking met jou welke content er al is en geoptimaliseerd moet worden.
 • Content Creatie & Management
  Met de Strategie en Kalender op zak gaan we aan de slag. Wij geven je maandelijkse ondersteuning in het uitvoeren van de strategie, bepalen van nieuwe content thema’s en de ongoing creatie van content.
  Verschillende consultants en specialisten van Storm Digital werken, samen met jou als klant, aan de bedrijfsdoelstellingen en sturen bij door middel van analyse, datascans en big data. Proactief inhaken en inspelen op gebeurtenissen en ontwikkelingen, daar zijn wij goed in. Wij hebben oog voor de gehele klantreis en weten jouw bezoeker binnen alle fases te bereiken via alle digitale kanalen.

Content & Growth Marketing

Content bevindt zich in de ‘Engage’ fase van ons Growth Marketing model. In deze fase staat content in de breedste zin van het woord centraal. In deze fase gaat het om de beleving richting jouw klant en de boodschap die je wil vertellen, vandaar dat er ook een nauwe samenwerking is met CRO en SEO. Daarnaast ondersteunen de Data en Creatie teams ons Content Marketing Team om de meest inspirerende en kwalitatieve content te maken en daarbij te analyseren wat de resultaten waren en waar de kansen liggen.

Content Marketing staat voor

Het aanbieden van content voor the right people, in the right place, at the right time.
Slim en efficiënt gebruik maken van content zodat silo gericht denken verdwijnt.
Een geïntegreerde aanpak van alle kanalen en middelen binnen de digitale strategie waardoor optimaal samenwerken mogelijk wordt.
Analyse, optimalisatie, testen, meten en bijsturen.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem direct contact op!

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: