Content Marketing

Vertel je verhaal en verleid je doelgroep.

Content Marketing is een veelgehoord begrip en een veel gevraagde dienst op dit moment. Met kwalitatieve en relevante content je doelgroep bereiken, behouden en aan je binden, dat is wat het ideale plaatje vertelt. Content Marketing is niet alleen tekst en beeld op je website, een interessant blog artikel of een goede Facebook post. Het is een samenspel van vele kanalen en middelen waarmee je je doelgroep op het juiste moment, via het juiste kanaal en op de juiste manier wil bereiken. Denk daarbij ook aan SEO, Advertising, E-mail en PR. Content Marketing kan gezien worden als de maizena, de allesbinder van digital marketing. Het zorgt ervoor dat alle facetten van jouw digitale strategie met elkaar verbonden zijn.

Van brand story naar audiences

Content Marketing begint bij het neerzetten van een propositie, het kiezen van de gewenste tone of voice, het vaststellen van merkwaarden en het vertellen van jouw verhaal. Wat wil je vertellen en aan wie? Op welke manier ga je jouw brand story neerzetten? Daar willen wij jou graag mee helpen.

Hoe krijg je je content bij je doelgroep(en)? En hoe zorg je ervoor dat deze relevant is? Samen met jou brengen we in kaart waar de doelgroep zich beweegt, waar zij mee bezig is en op welke momenten je relevant kan zijn. Het gaat om content creëren die relevant is, interessant is, helpt en verbindt.

We adviseren op strategisch niveau én helpen bij de uitvoering, creatie, het bereiken van de doelgroep en het meten van het succes.

De Content Marketing roadmap

We kunnen je op veel manieren ondersteunen. Gezien het brede karakter van content marketing starten wij vaak met een roadmap. Waar bestaat deze roadmap uit?

 • Content Marketing workshop.
  Tijdens een interactieve workshop met theorie en opdrachten worden thema’s ontwikkeld, content kalenders gemaakt en op een creatieve wijze door de deelnemers zelf content-items ontwikkeld.
 • Content Marketing strategie.
  Het definiëren van de doelgroepen, kanalen, middelen, content vormen, thema’s en KPI’s.
 • Content Marketing kalender.
  We ontwikkelen deze kalender op basis van thema’s of de customer journey.
 • Creatie van content en/of begeleiding hierin.
 • Maandelijkse ondersteuning in het uitvoeren van de strategie, bepalen van nieuwe content thema’s en de ongoing creatie van content.

Verschillende consultants en specialisten van Storm Digital werken, samen met jou als klant, aan de bedrijfsdoelstellingen en sturen bij door middel van analyse, datascans en big data. Proactief inhaken en inspelen op gebeurtenissen en ontwikkelingen, daar zijn wij goed in. Wij hebben oog voor de gehele klantreis en weten jouw bezoeker binnen alle fases te bereiken via alle digitale kanalen.

Content Marketing staat voor:

 • Het aanbieden van content voor the right people, in the right place, at the right time.
 • Slim en efficiënt gebruik maken van content zodat silo gericht denken verdwijnt.
 • Een geïntegreerde aanpak van alle kanalen en middelen binnen de digitale strategie waardoor optimaal samenwerken mogelijk wordt.
 • Analyse, optimalisatie, testen, meten en bijsturen.
Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: