Conversie attributie

Krijg beter inzicht in de werkelijke bijdrage van je marketingkanalen.

Wil je weten hoe je je digital marketingkanalen effectiever in kunt zetten? Krijg meer inzicht in de toegevoegde waarde per marketingkanaal door Conversie Attributie. Storm Digital helpt je graag bij het inrichten van de juiste metingen en tools. Wij geven jou en je team de handvatten om inzichten om te zetten in beter resultaat.

Visie op Conversie Attributie

Conversies worden veelal toegewezen aan de laatste campagne waarop een bezoeker heeft geklikt (last click), voordat de conversie daadwerkelijk plaatsvindt. Terwijl de interesse wellicht al in een veel eerder stadium gewekt werd. Door de conversies op  de juiste manier te wijzen kun je de digitale mediamix van jouw bedrijf optimaliseren.

Onze aanpak

Voordat je aan de slag gaat met optimalisaties of zelfs eigen attributie modellen maakt, is het belangrijk dat we inzichtelijk maken wat de huidige attributie per kanaal is. Een conversie attributie analyse geeft inzicht in de (online) customer journey van je klant. Hierin kijken onze consultants naar absolute attributie, relatieve attributie en de typische positie van kanalen in het koopproces. Met deze inzichten worden kanalen op basis van hun attributie karakteristieken geoptimaliseerd.

Conversie Attributie & Growth Marketing

Met ons Growth Marketing model zorgen wij ervoor dat de vertaalslag van data naar inzichten wordt gemaakt. De stap van analyses naar toepasbare optimalisatie blijkt in conversie attributie vaak lastig.  Wij helpen je daarom met inzichten die direct overgenomen kunnen worden in jouw campagne management. Denk hierbij aan nieuwe vergoedingsmodellen, van affiliate marketing tot aan nieuwe sturingsmechanismen voor display campagnes.

Conversie Attributie bij Storm Digital staat voor:

– team met brede expertises binnen conversie attributie
– beter inzicht in de daadwerkelijke bijdrage van je digital marketingkanalen.
– ervaring in het op maat opstellen van attributiemodellen.
– ontdubbelen en besparen op jouw conversiekosten.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact op met één van onze digital consultants om te weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: