Laptop boek

Cross Channel Strategie

Een ijzersterke fundatie is de basis voor optimale digital marketing.

Een understatement natuurlijk, maar we gooien ‘m er toch even in: digital marketing verandert ontzettend snel. Kanalen komen en gaan, ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en voordat je het weet loop je achter waar je voorheen fier voorop liep. Een goede cross channel strategie zorgt voor de fundering om deze ontwikkelingen bij te benen.

Advies

Onze strategen zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en weten dit perfect te vertalen naar een concreet advies. Je kunt hierbij denken aan:

  • Google heeft weer een vernieuwingsslag ondergaan. Wat betekent dit en hoe moeten we hier mee omgaan?
  • We hebben social media kanalen, maar nu roepen onze collega’s dat we iets met Instagram en Snapchat moeten doen. Is dat zo? En hoe doen we dat dan?
  • Video is ontzettend populair. Maar wat kunnen wij hiermee? En waar moeten we beginnen?
  • Content Marketing is hot. En we horen steeds meer over Influencer Marketing. Wat zijn deze termen? Kan Storm mij dat eens vertellen?

Heb je een advies nodig, gewoon eens sparren met een Strateeg, of op periodieke basis bijgepraat worden? Wij hebben de expertise in huis en helpen graag.

Customer Journeys

Tegenwoordig hoor je het overal: de klantreis. Veel organisaties denken na over de optimale Customer Journey, verbinden afdelingen en teams met elkaar, en proberen de digital marketingkanalen slim met elkaar te laten praten. Alles om de klant van dienst te zijn én zelf effectiever marketing te bedrijven. Maar.. waar begin je?

Storm Digital heeft veel ervaring met het begeleiden van Customer Journey trajecten in diverse bedrijfstakken. Starten met een workshop, uitwerken van de complete klantreis en een kader scheppen om op voort te borduren. Op maat gemaakte trajecten of een standaard workshop, wij verzorgen het graag. En we nemen onze koffer met verrassingen mee, zodat ook onze klanten een optimale reis beleven!

Cross Channel Strategie staat voor:

  • Verbinding tussen diverse digital marketing kanalen
  • Ervaren strategen die meedenken van jouw belangrijkste doelen
  • Over elke digitale ontwikkeling een sterke en eigenwijze visie
  • Dienstverlening die nooit standaard is, maar altijd is afgestemd op jouw situatie
  • Van lokaal tot internationaal; ervaring met uiteenlopende merken en landen
  • Gevraagd en ongevraagd advies!

Geïnspireerd?

We helpen onze klanten graag met alle nieuwe ontwikkelingen, maar we delen zelf natuurlijk ook regelmatig onze kennis. Dit doen we onder andere via onze blogs. Of tijdens onze periodieke Storm Inspire events. Bekijk vooral onze Inspire pagina. Of kom gerust eens langs tijdens onze events.

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: