Cross Device Tracking

Ontdek de toegevoegde waarde per device.

De mogelijkheden in deze digitale tijdperk blijven zich in rap tempo ontwikkelen en daarmee ook het gebruik van verschillende devices door de consument. Het inzicht in het gedrag van je website bezoeker over verschillende devices heen blijkt een grote uitdaging voor veel marketeers. Met Cross Device Tracking helpen wij je met het achterhalen wat de toegevoegde waarde van de verschillende devices.

Het is goed mogelijk dat een bezoeker ’s ochtends een mobiel gebruikt, overdag gebruik maakt van een laptop op werk en in de avond de tablet erbij pakt voor de tv. Hoewel dit het online gedrag is van één persoon, zien de meeste analisten drie verschillende users.

Cross Device Tracking

Met Cross Device Tracking achterhalen we of de persoon die smartphone A gebruikt, dezelfde persoon is als van tablet B en laptop C. Op deze wijze wordt inzicht geboden in de manier waarop verschillende apparaten gebruikt worden en wat de rol van een apparaat is in het aankoopproces.

Implementatie

Storm Digital heeft specialisten op het gebied van zowel mobile (app) analytics en web analytics, waardoor we de juiste partij zijn voor cross device metingen. We hanteren onder andere metingen op basis van User-ID’s en patroonherkenning.

Cross Device Tracking staat voor:

  • Implementatie van zowel mobile als web.
  • Ervaring met verschillende tools en methodes.
  • Inzichten waarop media inzet geoptimaliseerd kan worden.
Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: