Cross Device Tracking

Ontdek de toegevoegde waarde per device.

Het is goed mogelijk dat een bezoeker ’s ochtends een mobiel gebruikt, overdag gebruik maakt van een laptop op het werk en in de avond de tablet erbij pakt voor de tv. Hoewel dit het online gedrag is van één persoon, zien de meeste analisten drie verschillende users. Achterhalen of de persoon die smartphone A gebruikt, dezelfde persoon is als van tablet B en laptop C…? Dat doen we met Cross Device Tracking.

Visie op Cross Device Tracking

Het toenemende aantal apparaten dat online verbonden is groeit. Inzicht in het gedrag van je website bezoeker over verschillende devices heen blijkt daardoor een steeds grotere uitdaging voor veel marketeers. Met Cross Device Tracking helpt Storm Digital je met het verkrijgen van inzicht in het gedrag van consumenten op verschillende devices en hoe je je marketing hier zo effectief mogelijk op kan afstemmen.

Onze aanpak

Storm Digital heeft specialisten op het gebied van (mobiele) technologie en en data specialisten die in staat zijn om gedrag over verschillende kanalen aan elkaar te knopen. Hierbij hanteren we onder andere metingen op basis van User-ID’s en patroonherkenning.

Cross Device Tracking & Growth Marketing

Cross Device Tracking helpt je bij het vinden van de toegevoegde waarde van verschillende devices. Het hoort thuis binnen de pijler t “Analyse” als we kijken naar ons Growth Marketing model. In deze fase staat het personaliseren van je boodschap naar de juiste doelgroep centraal. Op basis van verkregen inzichten kunnen wij je concreet advies geven over hoe je je online marketingkanalen effectiever in kan zetten.

Cross Device Tracking bij Storm Digital staat voor:

– implementatie van zowel mobile, web als offline tracking.
– ervaring met verschillende tools zoals Google Analytics 360, Facebook Atlas en Adobe Analytics.
– inzichten waarop media inzet geoptimaliseerd kan worden.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact op met één van onze digital consultants en kom te weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: