DMP Implementaties

Krijg beter inzicht in de werkelijke bijdrage van je marketingkanalen.

Wil je een koppeling maken tussen geavanceerde bezoekers segmenten en marketing campagnes? E-mails personaliseren aan de hand van gedrag van bezoekers op de website? Of je klantenservice voorzien van informatie over klantgedrag op de website of in jouw app? Dan kan een data management platform (DMP) uitkomst bieden.

Visie op DMP implementaties

DMP’s zorgen voor de collectie en processing van klant- en bezoekersinformatie en maken deze toegankelijk voor marketing en personalisatie doeleinden. DMP’s zijn vooral interessant voor bedrijven die opzoek zijn naar een centrale omgeving voor al hun klantdata, het zogenaamde 360° klant- of bezoekersprofiel, en daarop willen anticiperen door deze data te ontsluiten naar bijvoorbeeld DSP’s, e-mail platforms en personalisatie tools. De meerwaarde van een DMP wordt zichtbaar bij het omzetten van data in actie. Dit doen we door binnen de aanwezige klantprofielen audiences en segmenten samen te stellen, waar marketing of service acties op kunnen worden uitgevoerd.

Onze aanpak

Storm Digital heeft de technologische expertise in huis en kan jouw bedrijf helpen met implementaties van diverse DMP’s. De basis wordt hierbij gevormd door een tag management systeem dat alle data op jouw websites en apps ontsluit en daarmee ook kan voorzien in uniforme data richting jouw DMP. Om de profielinformatie in de DMP compleet te maken, leggen we connecties met andere platforms en synchroniseren we deze zoveel mogelijk tot unieke profielen. Hierdoor wordt klant X in marketinguitingen, op jouw websites en in jouw apps als 1 gebruiker gezien.

DMP implementaties & Growth Marketing

Als we kijken naar ons Growth Marketing model is het implementeren van een DMP een waardevolle fase. De juiste connecties maken is essentieel! Hierin wordt ook rekening gehouden met toekomstige toepassingen zoals web analytics en campagne metingen. Maar in toenemende mate ook CRO en in personalisatie voor content & marketing met bijvoorbeeld een Data Management Platform.

DMP implementaties bij Storm Digital staat voor:

  • Omni-channel programmatic marketing
  • verbinding tussen data uit verschillende databronnen en digital marketingkanalen
  • uitgebreid track record van DMP implementaties
  • effectieve audiences voor marketing en personalisatie doeleinden
  • ervaring met tientallen datakoppelingen
  • een DMP agile implementeren in een pressure-cooker maand

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact op met één van onze DMP consultants en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: