Interactive design

Genereer meer impact door slimme en aantrekkelijke visuals!

Interaction en visual design zijn onmisbaar in jouw digital marketingstrategie. Het succes van campagnes hangt voor een groot gedeelte af van de effectiviteit van gebruikte concepten en visuals. Banners moeten uitnodigen om te klikken en leiden tot conversies. Dit geldt ook voor websites, landingspagina’s en social uitingen. Daarom hebben wij bij Storm Digital een eigen Creatie afdeling. Een team bestaande uit ervaren designers en developers, die dagelijks aantrekkelijke én goed presterende visuals en concepten realiseren.

Het grootste voordeel ten opzichte van een traditioneel creatief bureau is dat ons Creatie team nauw samenwerkt met onze overige diensten als Display, CRO, Social en Data. Hierdoor kunnen zij bijvoorbeeld dynamische banners maken op basis van realtime websitedata. Deze banners testen en optimaliseren wij dan in combinatie met CRO en Display.Wij gaan dus veel verder dan alleen de grafische opmaak.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

We ontwikkelen onder andere dynamische HTML5 banners, Rich Media uitingen, online video’s, websites, e-mail templates en landingspagina’s. Voor verschillende social media platforms als Facebook, Twitter en Instragram ontwerpen we onder andere linkads, canvas posts en carousel ads. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Zo lopen wij voorop in het ontwikkelen van dynamische campagnes en banner templates, het testen van de nieuwste display– en social uitingen en het toepassen van de nieuwste design trends en front-end technieken bij websites en landingspagina’s.

Onze aanpak

Het startpunt van een goede campagne begint bij een briljant idee. Of wij deze nu voor jou verzinnen of jij ons hierbij van input voorziet; wij zullen ervoor zorgen dat dit idee wordt doorvertaald naar een succesvolle campagne(uiting). Nadat wij de uren en planning met je hebben afgestemd beginnen we met een debriefing en/of een eerste concept. Hierbij houden we ook direct rekening met mogelijke testen / optimalisaties. Na ieder opgeleverd deelproduct zorgen we voor een feedbackmoment. Alleen als jij ook tevreden bent over het concept zullen we deze uit gaan bouwen tot een product. Waarbij we uiteindelijk de uiting inzetten op de juiste kanalen.

Creatie binnen Growth Marketing

Creatie bevindt zich in de ‘Engage’ kolom van ons Growth Marketing model. Daarbij staat content, strategie en concepting centraal. De beleving van de klant staat voorop. Wij zorgen ervoor dat de boodschap op de juiste manier wordt gepresenteerd aan jouw doelgroep!

Creatie staat voor:
– Interaction en Visual Design van het hoogste niveau
– Jarenlange ervaring voor grote merken
– Ervaren designers & developers met hart voor innovatie
– Specifieke kennis over creatives binnen elk kanaal
– Concepting & strategie
– Slimme doorvertaling van offline naar online uitingen

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze video advertising consultants.

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: