Interactive design

Genereer meer impact door slimme en aantrekkelijke visuals!

Het succes van een digital marketingcampagne hangt voor een groot gedeelte af van de effectiviteit van de gebruikte concepten en visuals. Uiteraard horen banners aantrekkelijk en converterend te zijn, evenals landingspagina’s en social content. Storm Digital beschikt dan ook over een eigen creatie-afdeling. Een team bestaande uit ervaren designers en developers, die dagelijks aantrekkelijke én presterende visuals en concepten bedenken en creëren.

Interactive design & Display Advertising

Ons creatieve team ontwikkelt HTML5 banners, Rich Media, online video en actiepagina’s, maar zijn ook ervaren en bedreven in het optimaliseren en testen van de diverse soorten uitingen. Naast optimaliseren en testen staat ook innovatie hoog in het vaandel, je wilt immers altijd je boodschap met maximale impact kunnen uitdragen op de nieuwste devices. Dit is dan ook de reden waarom we hebben geïnvesteerd in het ontwikkelen van onze kennis met het werken met o.a. HTML5 en alle soorten mobile devices.

Interactive design & Social Media Marketing

De helft van je performance op social media, gaat om de juiste visual en copy. Een weloverwogen, aantrekkelijk en effectief design zorgt voor een beter resultaat van de campagne. Denk hierbij aan het ontwerpen en ontwikkelen van content en advertenties zoals: link ads, carrousel ads, Instagram ads en Facebook pagina’s.

Interactive design & Affiliate Marketing

Binnen Affiliate Marketing is het essentieel dat uw boodschap en actie goed naar voren komen in de e-mailing, banner én de landingspagina om de bezoeker tot converteren te verleiden. Wanneer de bezoeker niet converteert krijgt de publisher niet betaald en zal deze de creatives dan ook niet inzetten. Storm Digital heeft bewezen successen als het gaat om het behalen van aansprekende resultaten met affiliate marketing en heeft al meerdere prestigieuze Affiliate awards binnengesleept.

Creatie staat voor:

  • Ervaren designers & developers met hart voor innovatie
  • Interne kennisdeling en snelheid
  • Specifieke kennis over creatives binnen elk kanaal
  • Concepting & strategie
  • Slimme doorvertaling van offline naar online uitingen
Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: