Video Advertising

Meer impact van je campagne door de inzet van online video

Online video maakt een enorme vlucht: de video consumptie neemt toe, het wordt steeds makkelijker en goedkoper om video content te produceren en sociale platformen als YouTube en Facebook  herbergen een schat aan video materiaal. Belangrijk om video niet per kanaal te benaderen, maar juist de centrale aanpak loont!

Video: centrale aanpak loont

Omdat video in vele kanalen past, is het verleidelijk om per kanaal online video in te zetten. Zo kunnen we met Display Advertising video inkopen via GDN of DoubleClick of promoten we een video via Facebook advertising naar specifieke audiences. Storm Digital heeft echter ervaring en expertise om juist video over diverse kanalen heen te zetten. Op die manier is meer impact generen mogelijk, het delen van audiences over kanalen heen en daarmee je mediabudget effectiever inzetten en de resultaten te verbeteren.

Video content

Omdat Storm Digital brede ervaring heeft met online video op diverse kanalen, weten we uitstekend welke content past bij welk kanaal. Een video moet immers niet klakkeloos op elk kanaal hetzelfde worden weggezet, maar passend worden gemaakt voor ieder kanaal. Een centrale aanpak dus, waarbij we op kanaalniveau nog specifiek finetunen om op elk kanaal de beste performance te behalen.

Onafhankelijke media-inkoop

Bij ons geen dealtjes of kick-backs achter de rug om, maar een heldere en transparante inkoop van media. Dat zorgt ervoor dat je mediabudget juist besteed wordt en terecht komt waar het hoort; bij een optimale performance van jouw campagnes!

Video Advertising staat voor:

  • Centrale aanpak, over de kanalen heen
  • Transparante media-inkoop
  • Specifieke kanaalkennis voor de beste performance
  • Effectieve inzet van mediabudget
Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: