Video Advertising

Video Advertising

Meer impact van je campagne door de inzet van online video

Online video maakt een enorme vlucht: de video consumptie neemt toe, het wordt steeds makkelijker en goedkoper om video content te produceren en sociale platformen als YouTube en Facebook herbergen een schat aan videomateriaal. Belangrijk om video niet per kanaal te benaderen, maar juist de centrale aanpak loont!

Visie op Video Advertising

Omdat video in vele kanalen past, is het verleidelijk om per kanaal online video in te zetten. Toch is het belangrijk om een video niet klakkeloos op elk kanaal op dezelfde manier weg te zetten, maar passend te maken voor ieder kanaal. Een centrale aanpak dus, waarbij we op kanaalniveau nog specifiek finetunen om op elk kanaal de beste performance te behalen.

Onze aanpak

Omdat Storm Digital brede ervaring heeft met online video op diverse kanalen, weten we uitstekend welke content past bij welk kanaal. Zo kunnen we met Display Advertising video inkopen via GDN of DoubleClick of promoten we een video via Facebook advertising naar specifieke audiences. Bij ons geen dealtjes of kick-backs achter de rug om, maar een heldere en transparante inkoop van media. Dat zorgt ervoor dat je mediabudget juist besteed wordt en terecht komt waar het hoort; bij een optimale performance van jouw campagnes!

Video Advertising & Growth Marketing

Storm Digital heeft de ervaring en expertise om video over diverse kanalen heen te zetten. Op die manier is meer impact genereren mogelijk, het delen van audiences over kanalen heen en daarmee je mediabudget effectiever inzetten en de resultaten te verbeteren. Video advertising is een goed voorbeeld waarbij techniek, data, campagne en creatie samenkomen – en dát is precies waar het Growth Marketing Model van Storm Digital voor staat.

Video Advertising bij Storm Digital staat voor:
– Centrale aanpak, over de kanalen heen
– Transparante media-inkoop
– Specifieke kanaal kennis voor de beste performance
– Effectieve inzet van mediabudget

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze video advertising consultants.

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: