Pressure cooker

Met korte groeispurts, ook wel hacks genoemd, direct resultaat boeken. Dat werkt!

Herken je dit? Het Data Management Management platform staat al keurig een half jaar klaar, maar er staat nog geen enkele user case live. Of, we willen al een half jaar lang starten met een aantal nieuwe campagnes, maar het ontbreekt ons aan mankracht. Bij Storm Digital hebben we daarom de pressure cooker sessies


In 3-5 werkdagen werken specialisten uit meerdere disciplines samen één oplossing uit voor een concrete case. Daarmee staat er aan het einde van zo’n periode (noem het een sprint, noem het een hack) een werkende oplossing klaar, die direct resultaat oplevert. Dus geen ellenlange strategische meetings, geen dikke rapporten die onderaan de stapel verdwijnen, maar simpelweg jullie strategie werkend! We noemen dit zelf ook graag ‘strategisch succes met executiekracht’. In korte tijd resultaat opleveren dat aantoonbaar werkt.

Een pressure cooker sessie vindt plaats bij jullie op locatie en duurt gemiddeld 3 tot 5 werkdagen. Naast een specifiek probleem staat daarbij ook de verbinding van afdelingen en het doorbreken van silo’s centraal.

DIGITALE STRATEGIE EXECUTIE

  • Opleveren (werkende) businesscase
  • Basis bouwen voor winstgevende marketing
  • Tijdelijke ondersteuning van missende expertises
  • Kennis injectie interne teams
  • Doorbreken van silo’s
  • Zeer leuk met een hoog energieniveau


Morgen ook een Pressure Cooker bij jou op locatie? Neem contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: