Reporting

In één oogopslag inzicht in al je digitale performances.

Inzicht in campagne prestaties of website gedrag, zonder in te loggen in tientallen systemen? Een dashboard of report biedt de oplossing. Visualisatie van je data geeft je in één keer overzicht in al je digitale performances. Je hoeft niet langer zelf exports te maken, eigenhandig data te aggregeren of je rekenmachine erbij te pakken. Alles staat, elke dag, direct voor je klaar bij het openen van het dashboard of report. Daar zorgen wij voor!

Visie op Reporting & Dashboarding

Maak je werk makkelijker, gebruik je tijd efficiënter: automatiseren die handel! Storm Digital neemt graag werk uit handen door een dashboard of report te bouwen voor jouw data. Een op maat gemaakt dashboard voldoet aan al jouw eisen en geeft inzicht in o.a. search-, display- en social campagnes en web analytics.

Onze aanpak

Onze dashboards zijn geautomatiseerd door geplande API-oproepen, welke alle benodigde data voor het dashboard automatisch verzameld. Deze oproepen kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks worden ingepland. Zodoende zijn de dashboards altijd up-to-date, en ben je niet langer afhankelijk van handmatige handelingen van derden. Storm Digital werkt met verschillende reporting tools, waarvan voorbeelden beschikbaar zijn. Denk aan Google Spreadsheets, Klipfolio, Google Data Studio en Supermetrics.

Reporting; Dashboarding & Growth Marketing

Reporting bevindt zich in de ‘Collect’ kolom van ons Growth Marketing model. In deze fase staat het collecteren en organiseren van data centraal. Reporting valt in deze fase onder het organiseren van data en kan dienen als een mooi startpunt voor de volgende fases van ons Growth Marketing model. Heldere visualisatie van je digitale data helpt je bij het kiezen van je analyse en campagne strategieën.

Reporting & Dashboarding bij Storm Digital staat voor:

– efficiëntie & resultaatgericht
– visualisatie van data
– digitale resultaten in één dashboard
– analysemogelijkheden op je digitale prestaties
– inzichten in targets/budgetten vs actuals
– support en onderhoud voor gegarandeerde continuïteit

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem direct contact op!

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: