SEA

Vergroot je digital performance door in te spelen op directe zoekvragen

Storm Digital heeft ruim 10 jaar ervaring met Search Engine Advertising (SEA). Dit online pull kanaal richt zich met name op het vergroten van de digital performance. Niet alleen richten wij ons binnen SEA op het adverteren in de zoekmachines (o.a. Google, Bing, Baidhu), maar ook zijn wij specialist in e-commerce (Google Shopping), Remarketing (RLSA) en Mobile. Het structureel aansturen en managen van SEA campagnes en het aanscherpen van de SEA strategie stelt ons in staat het optimale rendement te halen uit de SEA campagnes.

Met onze specialisten staan wij elke dag klaar om uitvoerend, begeleidend of adviserend het succes op het gebied van SEA te vergroten. Uiteraard is Storm Digital door Google geaccrediteerd als Google Certified Premium Partner en zijn we Bing Ads Accredited Professional. Door onze goede samenwerking met Google en Bing is er optimale support vanuit de zoekmachines en zijn we vooruitstrevend op het gebied van bèta’s, innovatie en informatievoorziening (benchmarks). Hierdoor kunnen we snel inspelen op veranderingen in de markt en zijn onze specialisten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Het actief toepassen van ontwikkelingen en nieuwe technieken maakt dat onze klanten de concurrentie voor blijven. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van feedmangement en bidmanagement tools zoals DoubleClick en DatafeedWatch. Ook buiten de Nederlandse grenzen hebben onze specialisten binnen diverse SEA aspecten aantoonbare ervaring. Tot slot, we zijn online breed actief, waardoor technische implementaties (metingen) en rapportages volledig naar wens en vakkundig worden gerealiseerd.

Search Engine Advertising staat voor:

  • Strategisch, tactisch en operationele invulling van het kanaal
  • Brede internationale ervaring en samenwerking met lokale agencies
  • Innovatie en marktontwikkeling om de concurrent altijd voor te zijn i.s.m. onze Partners
  • Google Certified Premium Partner
  • Bing Select Partner
  • Perfecte balans tussen automatisering, kennisdeling en performance
Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: