SEA

Vergroot je digital performance door in te spelen op directe zoekvragen

Search engine advertising (SEA) is het koppelen van relevante advertenties aan zoekopdrachten. Samen zorgen we ervoor dat de zoeker middels relevantie een antwoord krijgt op zijn zoekvraag. Door optimaal gebruik te maken van de huidige technieken als Remarketing (RLSA) en Google Shopping zorgen we voor het beste resultaat voor de zoeker. Deze nemen we hierin altijd als uitgangspunt.

Visie op SEA

SEA wordt ook wel de ‘backbone van digital marketing’ genoemd. SEA zorgt ervoor dat je relevant verkeer naar je platform kunt leiden. Alle inspanningen die je doet, van ATL-campagnes, tot informele kennismakingen eindigen (of beginnen) vaak op de website. Met SEA zorg je dat al deze inspanningen ook goed op jouw platform terecht komen. Het samenspel met SEO is hierin cruciaal.

Onze aanpak

Storm Digital is jouw partner van strategie tot uitvoering. Ons uitgangspunt is altijd om zaken zo slim mogelijk te doen. Wij zijn ervan overtuigd dat we met de huidige technieken in staat zijn om onze werkzaamheden slimmer en sneller te doen. Repeterende zaken beperken we daarom tot een minimum door automatisering. Het startpunt bepalen we veelal middels een review van een huidig SEA (Adwords, Bing, Yahoo etc.) account. Vanuit hier bepalen we waar winst te behalen is en stellen we een roadmap voor de eerste periode op. Quick wins en snel resultaat zijn hierbij leidend. Vanuit daar gaan we door met het uitrollen van onze visie. Hierin zijn automatisering en slimmer werken de leidraad. Alle acties die ondernomen worden dragen bij aan de doelstellingen welke gesteld worden, veelal conversies, CPA, ROAS of ROI.

SEA & Growth Marketing

SEA bevindt zich in de ‘Campaigns’ kolom van ons Growth Marketing model. In deze fase richten we ons op alles van bereik tot aan performance, vandaar dat er veel wordt samengewerkt met bijvoorbeeld Display– en Social marketing. Daarnaast is er veel samenhang met data en content om met de juiste inzichten de juiste content aan te bieden.

SEA bij Storm Digital staat voor:

– Strategisch, tactisch en operationele invulling van het kanaal
– Brede internationale ervaring en samenwerking met lokale agencies
– Innovatie en marktontwikkeling om de concurrent altijd voor te zijn i.s.m. onze Partners
– Google Certified Premium Partner
– Bing Select Partner
– Perfecte balans tussen automatisering, kennisdeling en performance

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem direct contact op!

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: