SEO

De doelgroep voorzien van de juiste content in elke fase van de customer journey en daarmee voorzien op de zoekvragen!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het begrijpen van je doelgroep en ervoor zorgen dat de website aansluit op de zoekvraag van de doelgroep. Wanneer de customer journey vanuit search in kaart gebracht is zorgen we er samen met de klant voor dat de website qua content voldoet aan de behoeften van de doelgroep. Bij SEO staat de (potentiele) klant centraal en wordt er vanuit het zoekgedrag beredeneert of de website wel volledig aansluit. Daarnaast is het voor zoekmachines van belang dat de website technisch in orde is wanneer deze geindexeerd.

Visie op SEO

SEO is in feite het startpunt van je digitale strategie, aangezien de website en haar bezoekers centraal staan. SEO kan in elke fase van de customer journey toegepast worden door het aanbieden van content wat in de behoefte voorziet. Wanneer de website juist is ingericht vanuit SEO oogpunt biedt dit een goed startpunt voor SEA.

Onze aanpak

Storm Digital is jouw strategisch partner, omdat we samen de strategie bepalen, de roadmap uitzetten en deze werkzaamheden begeleidt. Wij zijn ervan overtuigd dat je jouw doelgroep goed kent en dezelfde taal spreken. Het begint bij de vraag die er is omtrent SEO. Veelal starten we met een review van de website zodat het startpunt duidelijk is en er geen onverwachtse zaken om de hoek komen. Deze review bevat alle factoren die invloed hebben op de uiteindelijke positie in zoekmachines. Daarnaast prioriteren we de uitkomsten op basis van impact, potentie en implementatie. Samen zullen we deze onderdelen optimaliseren. Tijdens dit proces wordt gemonitord op basis van zoekwoorden en de algehele organische zichtbaarheid. We zulllen je voorzien van passend SEO advies voor het beste resultaat.

SEO binnen Growth Marketing

SEO bevindt zich in de ‘Engage’ kolom van ons Growth Marketing model. Vanuit SEO focussen we ons daarbij op de beleving richting de klant en de boodschap, vandaar dat er ook samengewerkt wordt met CRO op dit vlak. Daarnaast is data ondersteunend aan SEO om te analyseren hoe de voortgang verloopt en waar zich nog kansen bevinden.

SEO bij Storm Digital staat voor:

– team met brede expertises binnen SEO
– ervaring in uiteenlopende branches
– officiële partner Searchmetrics
– altijd up to date over de laatste ontwikkelingen
– brede visie digital marketing

Wil je snel starten met SEO? Neem dan contact op met één van onze SEO consultants om te weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: