Social Media Marketing

Van groot bereik naar specifieke targeting: social marketing als online allrounder.

Kattenfilmpjes, Justin Bieber en YouTube pranks. Het is social media ten voeten uit. Gemiddeld brengen we ook 30% van onze online tijd door op social media. En – eerlijk is eerlijk – ook wij kijken wel eens een filmpje van een skateboardende kat of hyperactieve geitjes.

Gelukkig is er meer. Zo liken we de dagelijkse selfies van onze vrienden en familie op Facebook, laten we ons inspireren op Instagram, lezen we via #bzv mee op Twitter tijdens Boek Zoekt Vrouw en volgen we onze zakelijk connecties op LinkedIn. Vele miljoenen met ons, wereldwijd en dagelijks.

En daar ligt gelijk de grote kans; er is een enorm potentieel bereik binnen social media. Gegarandeerd dus, dat ook jouw doelgroep aanwezig is. Met specifieke content voor ieder social media platform kun je deze mensen dagelijks bereiken. Niet voor niets dus, dat steeds meer merken kiezen voor social media als startpunt in hun (branding) campagnes.

Sales & Conversies

Het eindigt niet bij branding campagnes. Juist niet, willen wij zeggen. Alle data die gebruikers in hun profiel aangeven en alle interacties die gebruikers hebben met de diverse content, kan gebruikt worden om jouw specifieke en meest relevante doelgroep te bereiken. Combineer dat met de steeds uitgebreidere Facebook Pixel (en dus website gedrag) en – tadaa – hyperrelevante targeting! Gevolg; betere performance. Via product feeds kunnen nu ook advertenties dynamisch uitgeleverd worden, waardoor niet voor elke advertentie handmatig werk vereist is. Enorm schaalbaar dus, deze dynamische (re)targeting. Vandaar dat ook social advertising een belangrijke rol speelt in lower-funnel campagnes.

Storm Digital

Een gezonde mix tussen keiharde performance en aansluitende content. Dat is wat we bij Storm Digital beheersen. Zonder goede content behalen we nooit de beste resultaten, vandaar dat beide hand-in-hand moeten gaan. Onze consultant beheersen beide en helpen merken bij het uitrollen van een goede content-strategie, een strategische funnel-uitrol en bijbehorende campagnes. Omdat we een van Nederlands grootste adverteerders zijn, hebben we nauw contact met Facebook en vele bĂȘta-toepassingen.

Social Media Marketing staat voor:

  • Onafhankelijk
  • Focus op rendement
  • Goede relatie met platformen
  • Zowel branding als performance
  • Goede content als startpunt
Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: