Tag Management

Voor wanneer je écht stappen wil zetten en accurate data wil verzamelen.

De doelgroep beter leren kennen begint bij een goede implementatie van digital marketing tags en web analytics tracking op je website. Met een Tag Management Systeem kan dit zonder tussenkomst van webbouwers én heb je ook een centrale documentatie van al je tracking codes. Ander groot voordeel van Tag Management: je hebt niet meer te maken met website releases of development. Hierdoor kunnen we sneller ontwikkelen en inspelen op trends. En dat zonder diepgaande programmeer skills!

Visie op Tag Management

Bij een Tag Manager Systeem heb je alles onder één paraplu. Deze programma’s bieden de mogelijkheid om één tag op je website te plaatsen, ter vervanging van alle andere tags die je nu inzet voor zaken als conversiepixels, webanalyse, A/B testing, etc. Deze ene tag verzamelt alle beschikbare data van je website of app en verspreidt deze over de geactiveerde tools. Wij helpen je hier graag bij als ervaren implementatiepartner en experts op het gebied van Tag Management!

Onze aanpak

Storm Digital voorziet in implementatie van diverse Tag Management Systemen. Wij kunnen precies uitzoeken welke tools het beste bij jouw organisatie passen. Natuurlijk op basis van jouw wensen en organisatiedoelstellingen. Onze gecertificeerde data consultants werken onder andere met de volgende systemen: Google Tag Manager, Relay42, Qubit Open Tag, Adobe Dynamic Tag Manager en Tealium.

Tag Manager & Growth Marketing

Tag Management helpt je de relevante data te verzamelen en te organiseren. Ofwel, het collecteren van de data. Hierin wordt rekening gehouden met toekomstige toepassingen zoals web analytics en campagne metingen. Maar in toenemende mate ook CRO en in personalisatie voor content & marketing met bijvoorbeeld een Data Management Platform.

Tag Management bij Storm Digital staat voor:

  • ervaring met data koppelingen tussen mediaplatforms, CRM en interne BI infrastructuur.
  • supportdesk voor optimale continuïteit.
  • partnerships & accreditatie voor alle grote tag- en datamanagement systemen.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem direct contact op!

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: