Tag Management

Voor wanneer je écht stappen wil zetten en accurate data wil verzamelen.

Implementatie van digital marketing tags en web analytics tracking op je website zonder tussenkomst van webbouwers? Snellere laadtijden van je website en centrale documentatie van deze tracking codes? Dit alles is mogelijk zonder diepgaande programmeer skills, dankzij een Tag Management Systeem. Wij helpen je hier graag bij als ervaren implementatiepartner en experts op het gebied van Tag Management!

Bij een Tag Manager Systeem heb je alles onder één paraplu. Dit programma biedt de mogelijkheid om een tag op je website te zetten, ter vervanging van alle andere tags die je nu inzet voor zaken als webanalyse en A/B testing. Deze ene tag verzamelt alle data en verspreidt deze over de geactiveerde tools.

Implementaties

Met Tag Management kunnen we accuraat verschillende data verzamelen en meten, daardoor zijn we in staat duidelijke rapportages op te zetten. Een groot voordeel van Tag Management: je hebt niet meer te maken met website releases of ICT. Hierdoor kunnen we sneller ontwikkelen en inspelen op trends. Storm Digital voorziet in implementatie van diverse Tag Management Systemen. Hierin wordt rekening gehouden met toekomstige toepassingen zoals web analytics en campagne metingen. Maar in toenemende mate ook Conversie Ratio Optimalisatie (CRO) en in personalisatie voor content & marketing met bijvoorbeeld een Data Management Platform (DMP).

Tag Management tools

Wij kunnen precies uitzoeken welke tools het beste bij jouw organisatie passen. Natuurlijk op basis van jouw wensen en organisatiedoelstellingen. Onze  gecertificeerde data consultants werken onder andere met de volgende systemen:

  • Google Tag Manager
  • Relay42
  • Qubit Open Tag
  • Adobe Dynamic Tag Manager
  • Tealium

Tag Management staat voor:

  • Ervaring met datakoppelingen tussen mediaplatforms, CRM en interne BI infrastructuur.
  • Supportdesk voor optimale continuïteit.
  • Partnerships & accreditatie voor alle grote tag- en datamanagement systemen.
Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: