Web Analytics

Je digital marketing inspanningen volledig inzichtelijk krijgen.

Beter inzicht krijgen in de resultaten van je website en digital marketing campagnes? Web Analytics biedt de oplossing. Weet waar je doelgroep zich bevindt en speel in op de behoeftes van jouw publiek. Wij ondersteunen je graag in de implementatie en configuratie van diverse Web Analytics tools zodat deze zijn afgestemd op jouw marketingdoelen.

Visie op Web Analytics

Het verschil maak je met Web Analytics. Dit doe je door je data inzichtelijk te maken om het vervolgens op de juiste manier in te zetten. Op basis van jouw wensen en organisatiedoelstellingen kunnen wij precies uitzoeken welke Web Analytics tools het beste aansluit bij jouw wensen. Voorbeelden van tools waar wij mee werken zijn: Google Analytics, Google Analytics 360, Adobe Analytics, Piwik, Webtrends, Woopra en Webtrekk.

Onze aanpak

Voorafgaand aan een implementatie beginnen we met een meetplan. Hierin worden alle metingen gespecificeerd die verder gaan dan standaard gegevens zoals bezoeken en paginaweergaven. De onderdelen van de website die bepalend zijn voor commercieel succes worden gedefinieerd. Hierop worden vervolgens de metingen afgestemd. Met gerichte statistische analyses wordt informatie verkregen die unieke inzichten biedt op bijvoorbeeld koopintentie, optimale media inzet en de juiste match tussen klant en product.

Web Analytics & Growth Marketing

Met een gedegen implementatie biedt Web Analytics inzichten waarmee je het resultaat van je website en apps significant kunt verbeteren. Storm Digital heeft de technologische expertise voor hoogstaande implementaties en het vermogen om data om te zetten naar actiematige inzichten. Ons Growth Marketing model zorgt ervoor dat de vertaalslag van inzichten uit Web Analytics wordt gemaakt naar concrete marketingacties en advies.

Web Analytics bij Storm Digital staat voor:

– inzichten verkrijgen in de prestaties van zowel je website als digital marketing campagnes
– kennis en ervaring over diverse Website Analytics tools
– supportdesk voor optimale continuïteit

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact op met één van onze digital consultants om te weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor: